Cauciucuri de Iarna

..sau de ce nu o sa imi iau cauciucuri de iarna..

Pentru ca bataia de cap este mult prea mare. Bine daca voi pleca vreodata iarna la un drum de cateva mii de km probabil as face asta. Insa atata vreme cat in Bucuresti intotdeauna voi avea ca alternativa un mijloc de transport in comun nu voi face asta.

Prietenul Stroie care mai scrie si el pe aici s-a gandit el sa isi ia cauciucuri de iarna pentru sezonul asta. Si bineinteles a deschis topicuri pe forumuri, a intrebat in stanga si in dreapta solutia perfecta. Cu temele facute si ferm convins ca a gasit varianta optima s-a orientat catre un producator extern neamtz pe nume Dunlop si o caruta de bani pentru a le lua.

Bineinteles ca dupa ce dai o gramada de bani pe ele, te astepti ca vreo cativa ani sa nu ai probleme….mai ales ca sunt germane. Well saptamana trecuta intra Stroie in parcare, parcheaza si vede portarul venind senin catre el

Portaru “- Domnu, domnu stati un pic”

Stroie  (In gandul lui…nu am platit parcarea luna asta?)

Portarul “- Aveti o galma in cauciuc”

DSC04879

DSC04881

Si cum exact in weekendul ala Stroie pleca pe riviera bulgara pentru un weekend de neuitat, momentul a fost tocmai bun sa-si caute un prieten care sa-l duca cu masina.

Bun. Suna intre timp el la aia de la care a luat cauciurile. Evident ca trebuie sa te tiganesti cu ei ca sa-l primesti la timp, mai ales ca oamenii dadeau vina pe gropile din Bucuresti. Dupa o saptamana primeste Stroie al meu cauciucul nou nout din Germania. Fericit se urca intr-o dimineatza in masina se duce tocmai in celalata partea a bucurestiului sa si-l schimbe, intarzie la serviciu trece pe rosu si ghici cine fluiera dupa el. da ati ghicit nu era o pitzipoanca. Asa ramane Stroie pe drumuri o luna si ii sunt sofer de lux.

Deci recapitulam:

-bani pe cauciucuri noi;

-bani ca sa le schimbi iarna

-galma intr-unul pe care s-ar putea sa-l plateasca daca se dovedeste ca e de la drumurile noastre,

-pierdut carnet o luna

-amenda pentru asta

-platit din nou baietii peste vreo doua luni ca sa le puna pe cele de vara

V-am convins sa le schimbati numai daca e absoult necesar? 🙂

Vishnu

Advertisements

2 Responses to Cauciucuri de Iarna

  1. stroie says:

    Trist dar Vishnu asta are dreptate.

    -zilele astea incerc sa ma invat cu gandul ca o in 14 zile o sa fiu o luna pieton, sunt multi care ma incurajeaza, ii simt ca imi sunt alaturi insa totusi cred ca va fi greu.

    -una peste alta o sa fie o masina mai putin in trafic (bucurati-va ca revin intr-o luna) insa poate ies mai ieftin cu abonament ratb vs benzina pe o luna.

  2. ionut, HONDA says:

    esti tare boss, pacat ca nu am putut sa te ajut ca sa apar si eu pe aici la rubrica “obiecte pierdute”. Salutare si numai bine iti doresc, si nu uita, Priveste inainte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: